Produkt

Hva gjør en tights squat proof?

Hva gjør en tights squat proof?

Er du lei av bekymringene knyttet til gjennomsiktige tights under de intensive treningsøktene dine? Enten du utfører aktiviteter som knebøy, utfall eller yogaposisjoner bør et par tights være fleksible, slitesterke og ugjennomsiktige. Mange av oss har vært der – svettende på trening og legger merke til at noen andres tights (eller våre egne 😳) blir gjennomsiktige under en dyp knebøy eller fremoverbøying. Når du velger et par tights, er det viktig å vite hvordan du kan teste kvaliteten og ugjennomsiktigheten til stoffet, slik at du kan føle deg trygg i treningstøyet ditt og unngå potensielle garderobeuhell.


Hva betyr "squat-proof” tights?

Som navnet antyder, er "squat-proof" tights de som gir tilstrekkelig dekning når du beveger deg, strekker deg og bøyer deg. Stoffet skal være tykt nok til at tightsen ikke blir gjennomsiktig, samtidig som det må være lett og elastisk nok til å følge kroppens bevegelser. Når du prøver et nytt par tights, bør du utføre noen bevegelser foran speilet for å forsikre deg om at stoffet ikke avslører uønsket hud eller undertøy før du tar av lappene, og tar i bruk tightsen.Hva bør du se etter i en squat proof tights?

Når du leter etter et par squat proof tights, sørg for å velge riktig størrelse. Med hvilket som helst par tights, hvis materialet er strukket for stramt, kan strikken strekke seg og forårsake gjennomsiktighet. Dette er også en av de store grunnene til at du kan lese veldig varierende svar fra kunder om hvorvidt en spesifikk tights er squat proof eller ikke i kundeanmeldelser. Når en tights føles stretchy velger mange en mindre størrelse. Tykkelsen på stoffet vil spille en rolle, men du bør likevel velge din vanlige størrelse hvis du vil unngå gjennomsiktige treningstights. Står du mellom to størrelser vil vi alltid anbefale å gå opp. For mer informasjon om størrelser, se vårt størrelseskart. En for liten tights der stoffet strekkes unødig vil ikke bare gjøre den gjennomsiktig, men også mindre slitesterk og levetiden på tightsen vil bli vesentlig kortere enn ved å velge riktig størrelse tilpasset dine kroppsmål. Ikke minst vil en tights i riktig størrelse sitte bedre på og se penere ut.


Hvordan kan du unngå gjennomsiktighet helt?

Foruten å velge rett størrelse tilpasset dine mål og former, så finnes det et uunnværlig triks for å oppnå en squat proof tights - nemlig undertøy i riktige fargetoner. Å bruke undertøy tilnærmet egen hudtone kan bidra til å minimere synlige kontraster til truselinjene og å skape et mer strømlinjeformet utseende. I motsetning til hva mange tror så bør undertøyet matche hudtone din og ikke fargen på tightsen for å hindre gjennomsiktighet. Matchen trenger ikke være 100% match, tilnærmet lik holder i massevis. Hovedcluet er at laget under tightsen er i samme nyanse, og å unngå for stor kontrast mellom egen hudtone og undertøyet. Dette er spesielt viktig hvis du ønsker at trusene skal bli usynlige under lyse tights eller bukser. Videre vil undertøyet ditt også lett kunne bli synlig gjennom treningsklærne når du svetter. Spesielt ved bruk av lyse treningsklær. Ved å bruke undertøy i hudtoner kan bidra til å blande seg inn med huden din og gjøre svetteflekker mindre synlige. Les mer om undertøy under treningstights og treningsshortser, eller sjekk ut våre supermyke seamlesstruser - perfekte til både de mest intensive treningsøktene og til late Netflix-maraton i sofaen. Hvordan kan du vite om tightsen er squat proof?

Når du prøver et nytt par tights, bør du utføre noen overdrevne bevegelser som feks. knebøy foran speilet for å forsikre deg om at stoffet ikke avslører uønsket hud eller undertøy før du tar av lappene, og tar i bruk tightsen. Det er best å gjøre knebøytesten i et godt opplyst rom, spesielt hvis tightsene er i en mørk farge. Hvis du ikke kan se det i speilet, kan du be en betrodd venn om å sjekke for deg. I tightser med mye stretch vil også synlighet av den glinsende elastanen igjennom stoffet være en indikator på at tightsen ikke squat proof, og meat sannsynlig i en for liten størrelse.    

 

Avslutningsvis er squat proofe tights et must i garderoben til alle treningsjenter. De gir uovertruffen selvtillit, allsidighet og komfort under treningsøktene dine. Ikke glem å kombinere dem med hudfarget undertøy og velge riktig størrelse for å oppnå den ultimate squatproof-effekten. Med disse essensielle elementene på plass, er du klar til å erobre enhver treningsøkt med selvtillit.