Samarbeid

Vil du bli ambassadør for Paninisport? Vi søker treningsglade jenter!

Vil du bli ambassadør for Paninisport? Vi søker treningsglade jenter!

Bli ambassadør for Paninisport

Paninisport x Deg?

Som en ambassadør for Paninisport vil du være vårt ansikt utad. Vi søker aktive og inspirerende jenter som sprer treningsglede og positiv energi i sine kanaler. Viktigere enn antall følgere er at du er aktiv på sosiale medier og produserer godt innhold. Under gir vi deg tips til hvordan lage godt innhold!

Som en del av Team Panini vil du få muligheten til å:

 • Teste ut det nyste innen treningsklær.
 • Motta eksklusive rabatter
 • Personlig rabattkode du kan dele med følgerne dine.
 • Mulighet for å motta provisjon av salgene som gjennomføres ved bruk av koden etter en testperiode.

Betingelser og krav

Som ambassadør for Paninisport må du følge oss på Instagram (@paninisport.no) og TikTok (@paninisport) hvis du har disse kanalene - gjerne lik og kommenter!

Etter at et produkt er mottatt gjelder følgende krav, med mindre annet er avtalt:

Posting:

 • Minimum 1 post i feed og 4 stories per antrekk/produkt i form av bilde eller video innen tre uker fra du mottok produktet. 
 • Alle plagg som mottas gratis eller med eksklusiv ambassadør-rabatt skal promoteres i feed.
 • Profilen må være offentlig og bildene som er lagt ut i løpet av samarbeidsperioden skal holdes synlig.
 • Tagg oss på SoMe, og bruk gjerne hashtagen #teampanini
 • Sende oss bilder og videoer på kontakt@paninisport.no innen tre uker fra du mottok produktet.

Vi starter gjerne et samarbeid med et produkt/sett i testperioden. Det er viktig for oss at begge parter er fornøyd med samarbeidet.

Omtale:

 • Legg igjen ærlige omtaler av alle produktene du har mottatt gratis eller med eksklusiv ambassadør-rabatt senest innen tre uker etter du har mottatt. Gjerne med bilde. Tenk at omtalen skal gi nytte til andre kunder - så informasjon om følelse av stoff, størrelse, farger etc er gode punkter å skrive noe om. Er du ikke fornøyd har du selvsagt angrerett, også på sponsede produkter.

Bilder og videoer:

 • Vi har ingen restriksjoner på at du samarbeider med andre brands, men vær obs på at innholdet du lager for oss ikke inkluderer synlige logoer etc fra tilsvarende, norske brands. Bruker du også andre klær på innholdet, sørg for at disse er nøytrale, uten synlig logo og at de ikke tar oppmerksomheten bort fra vårt produkt.

Slik tar du gode bilder og videoer:

Lys er nøkkelen: Godt lys er avgjørende for bilder uten uskarpheter. Utnytt dagslys ved et vindu for best resultat. Unngå direkte sollys utendørs, da det kan skape harde skygger. Ta bilder på en overskyet dag, tidlig om morgenen eller sent på kvelden for mykere lys. Søk skygge om solen står høyt.

Fokus på plaggene: Hold bakgrunnen enkel og ryddig for å unngå distraksjoner. La treningsklærne være i fokus! Tomrom og rene flater kan gi bildene en behagelig ro.

Redigering: Unngå for mye redigering som påvirker fargene på klærne du skal vise frem. Det er viktig for oss at bildene representerer virkeligheten av hvordan plaggene ser ut.

Paninisport kan bruke alle bilder, videoer eller annet innhold laget med klær fra oss. Alt innhold kan brukes gratis av Paninisport uten utløpsdato og for alle kommersielle formål, inkludert i reklame, på nettsiden vår mm.