Hvordan vaske seamless klær?

For å hjelpe deg med å holde dine nye seamless klær nye og freshe så lenge som mulig er det viktig å gi dem litt velfortjent TLC (tender love and care) etter harde økter på gymmet. Derfor har vi skrevet ned noen gode tips til deg nedenfor. Vi håper med dette at du har de beste forutsetningene for å holde dine nye seamless plagg i mint condition i lang tid fremover. Vær også nøye med å lese vaskeinstruksjonen på selve plagget - det kan være det er spesielle applikasjoner som krever spesiell behandling. 

 

Temperatur

Varmt vann fader ut farger og er hardt mot stoff og elastikk. Ved å vaske plaggene dine i kaldere vann (30 grader) sikrer du at derfor at klær og farger holder seg like spreke som deg.

Skyllemiddel

Åhhh, hvordan kan noe som lukter såå digg være såå slemt?! Du står selvsagt i din fulle rett til å velge himmelsk lukt over holdbarhet, men vi må likevel gjøre deg oppmerksom på at enzymene oi skyllemiddelet kverker alle plagg med elastikk og vil derfor redusere plaggets holdbarhet, og muligheten til reklamasjon.

Like plagg, sammen

Prøv å ta hensyn til hvordan forskjellige plagg vil påvirke hverandre i maskinen. Hvis du måtte bli pisket 1600 ganger i minuttet de neste 15 minuttene. Ville du foretrukket at det var med en fjær, eller en våt jeans med metallknapper og borrelås? Tenkte kanskje det ja.

Ikke glem å sortere lignende farger - så slipper du kjipe overraskelser rett før du skal sette ny hip thrust PB. 

Tørking

Vi vet hvor fristende det er å slenge favoritt-plagget i tørketrommelen, de få gangene man ikke har planlagt alt..  Meen - vi anbefaler likevel at du dropper det og lar det lufttørke. 

Jada jada, hvis du absolutt måå bruke tørketrommel så sørg for at du setter på et skånsomt program med lav temperatur.

Innsiden ut

En klesvask er en viss påkjenning og fører til en del friksjon. Vasker du plaggene dine med innsiden ut sikrer du at utsiden blir utsatt for minst mulig stress samtidig som at svetten skylles enkelt av.

Vaskepose

I likhet med andre delikate plagg som undertøy og strømpebukser  kan svært elastiske plagg suges inn i de små hullene i vasketrommelen ved sterk sentrifugering. Dette kan føre til at det dannes bittesmå hull i tekstilene, og det er ganske kjipt. Vi anbefaler derfor veldig bruk av vaskepose. Det vil også skåne plaggene mot andre plagg i maskinen.